Selecteer een pagina
Watertechniek op locatie

Tijdelijke (woon-)voorzieningen

Bij verbouwingen maakt men regelmatig gebruik van tijdelijke voorzieningen. Voorzieningen zoals tijdelijke kantoorunits met bijbehorende sanitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en ook keukenunits.

De reden hiervoor kan zijn dat bij verbouwingen aan panden, gebouwen en huizen men moet uitwijken naar een tijdelijk verblijf. Voor deze situatie is WTL de partij.

WTL biedt voor uw project een opmaat gemaakt watervoorziening pakket aan bestaande uit zuiverwatertanks met pomp en drukleidingen met bijbehorende leidingwerken aangesloten op de betreffende units en indien nodig afvalwateropslag. WTL is in staat elke object wat een water aan- en afvoervoorziening behoeft aan te sluiten. In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een breed scala van renovatie projecten van ziekenhuizen tot zogenaamde Deep Water Construction Vessels gebruikt in de offshore industrie.

WTL verzorgt ook voor uw project een geheel op maat gemaakte water aan- en afvoervoorziening op elke denkbare locatie.

Heeft u interesse in meer informatie betreft “tijdelijke watervoorzieningen voor tijdelijke (woon-)voorzieningen” of wilt u graag voorlichting betreft onze diensten, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen.