Selecteer een pagina
Watertechniek op locatie

Overheidsinstellingen en calamiteiten

Zuiver betrouwbaar drinkwater is een vanzelfsprekend iets in de Nederlandse samenleving. Men staat er niet bij stil welke stappen er allemaal hebben plaatsgevonden voordat men de kraan opent om een glas met zuiver betrouwbaar drinkwater te vullen.

Stel dat er iets mis gaat bij een van die stappen. Komt er dan nog zuiver betrouwbaar drinkwater uit de kraan, en wat voor gevolgen heeft dit voor de samenleving? Er kan een breuk in de waterleiding komen of een infectie.

Veel gemeentes en overheidsinstellingen zijn al bezig met het opstellen van stappenplannen “tijdelijke watervoorzieningen bij calamiteiten”.

Water Techniek op Locatie, beter bekent als WTL BV is een bedrijf dat zich inzet voor tijdelijk of lange termijn water aan- en afvoervoorzieningen met verhuur en/of verkoop van waterzuiveringsinstallaties, waterbuffers en sanitairvoorzieningen. WTL verzorgt voor uw project een geheel opmaat gemaakte water aan- en afvoervoorziening op elke denkbare locatie.

WTL heeft deze service bijvoorbeeld verzorgd tijdens de uitbraak van Legionella in een asielzoekerscentrum in Doorn in 2009. Terwijl de uitbraak werd bestreden zorgde WTL voor een tijdelijke voorziening zodat de bewoners gewoon de beschikking hadden over schoon en veilig water. Heeft u interesse in meer informatie betreft “tijdelijke watervoorzieningen bij calamiteiten” of wilt u graag voorlichting betreft onze diensten, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen.