Selecteer een pagina
Watertechniek op locatie

Bouw en sloopsector

Vaak blijkt dat bij nieuwbouw en sloopprojecten geen watervoorziening aanwezig is. De reden hiervoor kan zijn dat de nieuwbouw/slooplocatie in het buitengebied ligt waar geen nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld tijdelijke voorzieningen gerealiseerd op de 2e Maasvlakte.

Het kan ook dat de nieuwbouw/slooplocatie zich midden in een stad bevindt waar blijkt dat de bestaande nutsvoorzieningen niet afdoende zijn of buiten werking zijn gesteld om schade te voorkomen.Voor deze tekortkomingen heeft WTL de oplossing.

WTL biedt voor uw project een op maat gemaakt watervoorzieningpakket aan bestaande uit zuiverwatertanks met pomp en drukleidingen met bijbehorende leidingwerken en afvalwateropslag. Indien nodig behoort het plaatsen van stofreducerende watersproeiers ook tot een van de vele mogelijkheden. WTL is in staat elke object wat een water aan- en afvoervoorziening behoeft aan te sluiten.

WTL verzorgt voor uw project een geheel op maat gemaakte water aan- en afvoervoorziening op elke denkbare locatie.

Heeft u interesse in meer informatie betreft “tijdelijke watervoorzieningen voor de bouw en sloop sector” of wilt u graag voorlichting betreft onze diensten, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen.