Industry

WTL voorziet veilig in uw waterbehoefte op elke denkbare locatie. Bijvoorbeeld voor nieuwbouwprojecten waar nog geen watervoorziening aanwezig is, of sloopprojecten waar bestaande nutsvoorzieningen met het oog op de veiligheid buiten werking zijn gesteld. Ook bij renovatieprojecten waar tijdelijke voorzieningen nodig zijn, zorgt WTL voor water.

WTL biedt voor ieder industrieel project een op maat gemaakt watervoorzieningpakket. Denk aan zuiverwatertanks met pomp en drukleidingen met bijbehorende leidingwerken aangesloten op de betreffende units en afvalwateropslag.

Tijdelijke waterinfrastructuur voor industriële projecten

  • Tijdelijke watervoorzieningen
  • Drinkwaterinstallaties
  • Afvalwaterinstallaties
  • Watertanks in afgelegen gebieden

Veilig water

WTL is geheel self-supporting. Met onze tanks leveren wij iedere gewenste hoeveelheid water aan en voeren afvalwater af. WTL is in staat elke object dat een aan- en afvoervoorziening behoeft aan te sluiten. Wij desinfecteren en bemonsteren onze waterinstallaties om de waterkwaliteit te garanderen. Indien nodig worden waterfilters toegepast.

Op elke locatie

WTL heeft het materieel om zelfs in de meest afgelegen gebieden een goed werkend waternet aan te leggen. Wij zijn in staat om grote watertanks op locatie te realiseren. Zo levert WTL bijvoorbeeld watervoorzieningen voor legeroefeningen in afgelegen gebieden. Door het gebruik van drukverhogers en waterbuffers zijn langere afstanden geen probleem.

heerema balder 021

WTL verzorgt watervoorzieningen op maat op elke denkbare locatie

Benieuwd wat WTL voor uw project kan betekenen?