Selecteer een pagina
Watertechniek op locatie

Sport & ontspanning

Vooral in de zomermaanden worden er veel Sport & Ontspanning evenementen georganiseerd. Bij Sport & Ontspanning moet men denken aan outdoor sporttoernooien zoals een golftoernooi of een concours hippique. Maar ook aan bijvoorbeeld opera┬┤s, zandsculpturen, ijssculpturen en waterspellen zoals Spel zonder grenzen.

Hier vindt men dan meestal veel verschillende cateraars en exposanten die een tijdelijk water aan- en afvoervoorziening behoeven voor bijvoorbeeld een simpele handwasvoorziening. Maar ook apparaten zoals, wasbakken, boilers, vaatwasmachines, combisteamers, en koffieapparaten kunnen door WTL worden aangesloten op het tijdelijk water aan- en afvoerleidingnetwerk. Uiteraard geldt dit ook voor sanitairvoorzieningen zoals toiletten en douches.

Al het leidingwerk wordt met het oog op afwerking natuurlijk netjes en zo min mogelijk in het zicht aangelegd. In de afgelopen jaren heeft WTL de watervoorzieningen gerealiseerd voor een groot aantal evenementen in deze sector, waaronder KLM Open Golf, Concours Hippique Eindhoven, Outdoor Gelderland Horse Event, en Van Lanschot Open Golf.

Heeft u interesse in meer informatie betreft “tijdelijke watervoorzieningen voor sport en ontspanning” of wilt u graag voorlichting betreft onze diensten, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen.