Selecteer een pagina

Watertechniek op locatie

Muziek festivals

Muziek festivals zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de zomer. Grote mensenmassa┬┤s komen samen op plaatsen die niet op die massa┬┤s berekend zijn. Jarenlange ervaring maakt WTL een belangrijke factor in het realiseren van festivals zoals u ze voor ogen heeft. Met name bij meerdaagse evenementen zijn de kwantiteit en de kwaliteit van zowel de facilitaire voorzieningen als de catering door de jaren heen steeds belangrijker geworden.

Nieuwe mogelijkheden hebben de verwachtingen van zowel de bezoekers als de organisatoren veranderd. Van tijdelijke uitbreiding van het bestaande waternet tot extra grote watertanks waar geen bestaand waternet voor handen is; wij realiseren wat u nodig heeft. Zowel voor de aanvoer van schoon water als de afvoer van afvalwater. Onze ervaring omvat alles van kleine festivals met enkele honderden bezoekers tot de grootste festivals met vele duizenden bezoekers. Hierbij kunt u denken aan Pinkpop, Awakenings, Zwarte Cross en Bevrijdingspop Haarlem.

Heeft u interesse in meer informatie betreft “tijdelijke watervoorzieningen voor muziek festivals” of wilt u graag voorlichting betreft onze diensten, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen.